Снимка pexels.comБуря прекъсна електрозахранването горнооряховската болница. Лечебното заведение остана без ток за 12

...
Снимка pexels.comБуря прекъсна електрозахранването горнооряховската болница. Лечебното заведение остана без ток за 12
Коментари Харесай

Операция с фенер след прекъснато електрозахранване в горнооряховската болница

Снимка pexels.com

Буря прекъсна електрозахранването горнооряховската болница. Лечебното заведение остана без ток за 12 часа, съобщи БГНЕС. Наложило се е лекарите да извършат незабавна интервенция под светлината на фенер.

В 20,30 часа е спряло електрозахранването, като дежурните медици почнали да звънят на енергото, с цел да в профил повредата. „ В такива изключителни обстановки се включват генератори в другите отделения ”, изясни шефът на болницата д-р Иван Иванов.

В 23 часа пациент със съществени пострадвания е постъпил за лекуване. Дежурният доктор доктор Елиас Хаддад изясни, че медицинският екип не е имал достъп до операционната зала, защото там вратата се контролира от ток. Той помолил защитата в Спешно поделение да услужи с огромен фенер с цел да направи интервенция. Сестрите асистирали с фенера, до момента в който доктор Хаддад зашивал главата на пациента. Интервенцията завършила наред към 23:30 часа.

Електрозахранването в болничното заведение е пуснато тази заран към 8:30 часа. „ За благополучие нямаме никакви произшествия, няма потърпевши пациенти от повредата, само че нямам пояснение за какво спешните екипи на енергийното сдружение предпочитано отстраняваха вреди в учебните заведения и то през лятната почивка ”, разяснява засегнат доктор Иванов.

В Спешното поделение на железничарския град лекарите са работили на свещи, за благополучие е нямало тежки случаи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР